Zľava!

Rapture Prism 3,2mm 3g GCP

5,00 s DPH

Kvalitná plandavka, navrhnutá členmi tímu Rapture na lov pstruhov model Prism. Talianska produkcia, vynikajúce farby, kvalitný jednoháčik.

5 na sklade

SKU188-08-058
Categories

Rapture Prism 3,2mm 3g GCP

Windex rotačky a plandavky boli starostlivo navrhnuté a testované tak, aby boli vždy mimoriadne účinné. Jednoducho sa dajú nahadzovať na dlhú vzdialenosť, dokonca aj pri menších hmotnostiach a dá sa s nimi okamžite pracovať, hneď ako sa dotknú povrchu vody. Farby boli starostlivo vybrané a zároveň najviac oceňované v Taliansku a v Európe a sú chránené transparentným filmom. Dôkladná pozornosť bola venovaná výberu háčikov, vždy primeraných a najvyššej kvality, aby ste nestratili žiadnu z rýb, ktorá vám zabrala. Široká škála tvarov a farieb nástrah Rapture umožňuje ryby v takmer akomkoľvek type sladkej a slanej vody.

Kvalitná plandavka, navrhnutá členmi tímu Rapture na lov pstruhov na jazere Trout Area. Všetky detaily boli starostlivo zvážené, použitý materiál, akcia a povrchové úpravy sú skutočne vynikajúcej kvality. Konkávne telo pomaly klesá do vody a vytvára, tak veľkú valcovitú akciu, ktorá dokáže prilákať záber od pstruha, zatiaľ čo s pomalým a stálym navijánim získava plandavka Prism vysoko šialený účinok, ktorému pstruh nedokáže odolávať. Sú vybavené jednoháčikom.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Rapture Prism 3,2mm 3g GCP”

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Rapture Prism 3,2mm 3g GCP”